OM OSS

OM OSS PERFEKT CLEAN

Perfekt Clean Home & Office Cleaning är en utvald onlinemarknadsplats för städtjänster för hem och kontor. Vi arbetar med bakgrundsgranskade, erfarna städare i Stockholm. Vi lovar kvalitet, pålitlig och snabb städservice varje gång. Vi jobbar hårt för att vara det bästa kompletta serviceföretaget i Sverige. Våra produkter är av hög kvalitet och säkra. Och vi fokuserar på detaljerna så att du har ett rent hem, skola och kontor hela tiden. Vi erbjuder pålitliga hem- och kontorsstädtjänster över hela Sverige. Om du vill ha ett rent hem eller kontor kan vi hjälpa dig till ett bra pris. Vi erbjuder reducerade priser för vanlig

städning. Vi har erfarenhet av städning av små kontor, stora företagsbyggnader, skolor, hus och lägenheter. Vi har experter på fönsterputsare och ett brett utbud av andra tjänster som uppfyller alla dina behov. Våra team är flexibla och ofta tillgängliga för sista minuten-städning. Vi arbetar med fastighetsbolag och professionella fastighetsförvaltare och arbetar outtröttligt för att tillhandahålla expertdetaljer och djupstädningstjänster. Vi kan utföra all din efterbyggnadsstädning, utrustningsstädning och slutstädning. Våra städplaner är flexibla och anpassningsbara efter dina specifika städbehov.

  • Lunchrum och köksstädning
  • Moppa och dammsuga golv
  • Borttagning av skräp
  • Fönsterputsning (invändigt och utvändigt)
  • Underhåll och reparation av golv
  • Blom- och växtvård

Är du bosatt i Stockholm och behöver städhjälp? Vi finns i Bromma, Sundbyberg, Solna, Järfälla, Vällingby, Hässelby och Spånga.

VART UPPDRAG

Vi strävar kontinuerligt efter att ge dig det mest bekväma sättet att få en ren och bekväm miljö för ditt hem och kontor. Vi tar bort hinder i tillgången till städtjänster genom att samarbeta med engelsk- och svensktalande städare och erbjuda ett enkelt och säkert sätt att boka en städtid med ett bokningsformulär som är snabbt att skicka. Vår policy “100% nöjdhetsgaranti” ger dig sinnesfrid när du bokar ett städmöte.

Kvalitet och kundservice är våra kärnvärden hos Sweden Complete Service. Det är nyckeln till vår fortsatta framgång. Att ta hand om vår personal och våra kunder har varit centralt för oss sedan vårt företag grundades. Vår partner och personal kan vara säkra på vårt engagemang för miljön. När vi tar hand om dina lokaler gör vi det med välutbildad personal och branschens mest effektiva miljövänliga städprodukter för bästa resultat.