KONTORSSTADNING

Vi erbjuder kontorsstädning i Stockholm för alla typer av företag. Att kunna fokusera på kärnverksamheten i företaget, kommunen eller organisationen är ofta nyckeln till framgång. Genom outsourcing blir målet för kärnverksamheten mycket tydligare och lättare att uppnå. Låt oss befria personal från omgivande serviceområden med full styrka och investera tid och energi i kärnverksamheten. Ta bort damm, smuts, ovälkomna lukter och längre från din kontorsstruktur med kontorstädtjänster från Stylish Drawing Services. Ett fräscht och orördt kontor betonar professionalism och skapar en hälsosam arbetsatmosfär för dina anställda. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att utveckla ett skräddarsytt städprogram för ditt kontor som uppfyller dina städbehov.

Oavsett om ditt utrymme är stort eller litet, kan Bästa städtjänster förvandla ditt smutsiga kontor till ett obefläckat utrymme som ökar handens produktivitet och moral. Våra kontorsstädspecialister använder städstilar och produkter som är standardmässiga och för att ge en djup rengöring som skiner. Från lobbyer, tjänster, öppna kontorsytor, kök, konferenslägenheter och vidare, vi städar allt.

Vi tillhandahåller kommersiella kontorsstädtjänster till kommersiella och professionella kontor som behöver ett bättre, konsekvent kontorsstädningsprogram. Ett rent kontor gör ett gott intryck på anställda och besökare.

NYTT INOM RUT & ROT

VIKTIGT! För de flesta städtjänster i Sverige gäller RUT-avdraget. Från och med 1 januari 2021 är RUT-avdraget höjt till 75.000 kr per person och kalenderår.
” Riksdagen har den 25 november beslutat att rutavdraget utvidgas med fyra nya tjänster. Det gäller arbeten som påbörjas, avslutas och betalas från och med 1 januari 2021. Följande fyra tjänster ger då rätt till rutavdrag:
Vattentvätt av kläder och hemtextil vid tvättinrättning, inklusive transport av tvätten. Möblering av bostad, inklusive montering av möbler.* Inredningstjänster ingår dock inte. Transport av bohag dels till andrahandsbutiker, loppmarknader och liknande där bohaget kan komma till återanvändning, och dels till och från magasinering. Enklare tillsyn av en bostad, exempelvis ta in post, vattna blommor, spola kranar och toaletter. För tvätt och transport till återanvändning ska arbetskostnaden schablonberäknas till 50 procent av totalkostnaden. För övriga tjänster ska faktisk arbetskostnad anges. Taket för rutavdraget höjs samtidigt till 75 000 kronor per person och år, jämfört med dagens 50 000 kronor. Rotavdraget kvarstår med max 50 000 kronor per person och år.”