HEMSTÄDNING

Vi erbjuder hemstädning i Stockholm. Med oss ​​som städpartner får du ett fräscht och doftande hem! Vi hjälper dig att sätta guldkant på din vardag och frigöra tid för familj, vänner och fritidsaktiviteter! Självklart använder vi bara miljövänliga produkter som Bra Miljöval, Svanen och Europablomman. Vi är här för att hjälpa dig att ta dig igenom tuffa tider som dessa från din bekväma plats. Vi erbjuder våra kunder pålitliga, effektiva och kostnadseffektiva tjänster utan krångel. Hemstädning för dina hem. Med våra effektiva och systematiska rutiner tar vi dig nära professionella och effektiva städningar på nolltid. husstädartjänster. Personalen skulle vara professionellt utbildad och skicklig. Detta innebär att alla risker för misstag och problem skulle elimineras när städaktiviteterna utförs. Våra huvudsakliga städtjänster inkluderar: soffa, matta, golv, djupstädning, madrass, stol med mera

NYTT INOM RUT & ROT

VIKTIGT! För de flesta städtjänster i Sverige gäller RUT-avdraget. Från och med 1 januari 2021 är RUT-avdraget höjt till 75.000 kr per person och kalenderår.
” Riksdagen har den 25 november beslutat att rutavdraget utvidgas med fyra nya tjänster. Det gäller arbeten som påbörjas, avslutas och betalas från och med 1 januari 2021. Följande fyra tjänster ger då rätt till rutavdrag:
Vattentvätt av kläder och hemtextil vid tvättinrättning, inklusive transport av tvätten. Möblering av bostad, inklusive montering av möbler.* Inredningstjänster ingår dock inte. Transport av bohag dels till andrahandsbutiker, loppmarknader och liknande där bohaget kan komma till återanvändning, och dels till och från magasinering. Enklare tillsyn av en bostad, exempelvis ta in post, vattna blommor, spola kranar och toaletter. För tvätt och transport till återanvändning ska arbetskostnaden schablonberäknas till 50 procent av totalkostnaden. För övriga tjänster ska faktisk arbetskostnad anges. Taket för rutavdraget höjs samtidigt till 75 000 kronor per person och år, jämfört med dagens 50 000 kronor. Rotavdraget kvarstår med max 50 000 kronor per person och år.”